Mijn Specialiteit: Spareribs. Mals, kruidig en lekker vlees. Het vlees valt van het botje af. De Ribs worden 2 uur gerookt op de barbecue. Daarna ingepakt in butchers paper.
Smaken: Zoet, Boter en Honing. Spicy, met Shiracha saus.
De Ribs worden afgelakt met heerlijke BBQ saus, Blues Hog.
Prijs per kilo: €15,00,-
Moinkballs is een overheerlijke BBQ Snack. Ik kruid het gehakt, doen er een stuk gerookt spek omheen en roken de balletjes dan gaar. Deze Snack wordt ook vaak bereidt tijdens mijn BBQ workshops.
Serveren bij een (speciaal) biertje of een borrel.
Prijs per kilo: €17,50,-
Pulled pork wordt gemaakt van de schouder van het varken. Ik kruid het vlees en garen dit tot het bijna uit elkaar valt. Dan trekken wij er draadjes van (pullen) gaat er een heerlijke BBQ saus doorheen. Smullen op een wit bolletje met Cole Slaw.
Prijs per kilo: €12,50,-
Brisket is een echt Amerikaans BBQ gerecht. Dit prachtige vlees wordt 20 uur (!) gerookt en gegaard op een barbecue. Als kruiden worden enkel peper en zout gebruikt. Brisket is heerlijk als hoofdgerecht.
Wist je dat Brisket meer dan 60% van het gewicht van de koe draagt?
Prijs per kilo: €25,00,-
Heerlijke Cole Slaw van de Slager.
Cole Slaw is heerlijk verfrissend bij de BBQ gerechten.
€2,50,- per bakje
BBQ Workshops & BBQ catering
Uiteraard gebruik ik het vlees dat jij kan bestellen, ook voor mijn BBQ workshops & BBQ catering.
Even geen zin om het vlees zelf voor te bereiden?