BBQ Workshops en BBQ catering

BBQ Workshops & BBQ Catering

Gezellig aan het werk tijdens een workshop

BBQ Workshops

Mijn workshops, die ik samen verzorg met Keurslager Suydersee, of COOP Ruinerwold bestaan standaard uit het bereiden van een grote variatie aan gerechten. Dit gebeurt onder leiding van ervaren pitmasters. Vooraf aan de BBQ workshop, zet ik alles netjes klaar. Ik zorg zelf voor de benodigdheden, zoals de BBQ´s,  het vlees, de ingrediënten en de recepten. Na een korte uitleg ga jij zelf aan de slag.

Tijdens de workshop hanteer ik verschillende technieken, zoals roken, direct en indirect barbecueën en stoven. Tussendoor is er natuurlijk de gelegenheid om gezellig met elkaar te praten en vragen te stellen die jij hebt over barbecueën aan de pitmasters.

Heb jij zin in een leuke en lekkere BBQ workshop? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in!

25+

workshops gegeven

30+

demonstraties verzorgt

BBQ catering

Vooraf wil ik graag een kort gesprek met jou aangaan. Tijdens het korte gesprek vraag ik waar, wanneer en hoe laat jij de catering wilt hebben, hoeveel personen er komen en wat je wel en niet wilt eten. Op basis hiervan kan ik beslissen of ik een extra kok moet meenemen, hoeveel barbecues er nodig zijn en overige benodigdheden, zoals stoelen en tafels.

Daarnaast maak ik op basis van ons gesprek een offerte, en mail deze vervolgens naar jou toe.

Voor mijn caterings bied ik een grote variatie aan vlees van Keurslager Suydersee aan. Van spareribs en hamburger, tot moinkballs en kip. Vegetariërs kunnen ook bij mij terecht. Voor mijn catering bied ik de optie om fruit en andere vegetarische gerechten op de BBQ te gooien en te bereiden.

Inmiddels zin gekregen in een BBQ workshop en/of BBQ catering? Neem snel contact met mij op!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.