Over mij

Over mij

Joep Abbing

In 2013 kocht ik mijn eerste BBQ bij de Karwei, niet wetende dat ik jaren later nog steeds hetgeen zou doen waar ik dagelijks mijn plezier en passie uithaal. Het eerste gerecht wat ik op deze BBQ bereidde was Beercan Chicken. Spareribs volgden al snel daarna. Enige tijd later vroeg een vriend of ik samen met hem een BBQ workshop wilde geven. Vanaf dat moment is het balletje gaan rollen.

Ik wil dat mijn basis goed is, daarom is het zoeken naar een goede leverancier één van de eerste handelingen die ik heb verricht. Na lang zoeken, ontmoette ik uiteindelijk de eigenaar van Keurslager Suydersee in Dronten. Ik heb een goede relatie opgebouwd met Klaas de Wal, we hebben inmiddels samen een Foodtruck mee aangeschaft. Wij verzorgen heerlijke catering. 

Inmiddels is het barbecueën een groot deel van mijn leven geworden. Ik haal er dagelijks veel plezier uit. Ik streef ernaar om zoveel mogelijk mensen, door middel van mijn workshops en catering hetzelfde gevoel voor barbecueën te geven als ik heb.

Mijn mooiste momenten